MENU

Klanten aan het woord

Vincent is al meer dan 15 jaar onze huisfotograaf. In de eerste jaren betrof het vooral voor de productfotografie; mooie strakke beelden waarbij de kleinste details van een brilmontuur perfect in beeld werden gebracht. Inmiddels is Vincent ook verantwoordelijk voor onze wereldwijde lifestyle promotiecampagnes die we met modellen op locatie schieten. Een hartelijke, warme persoonlijke relatie waarbij goed geluisterd wordt naar onze wensen als klant vormden de basis van deze mooie ontwikkeling.
Rob Maas, The C-zone
Vincent is een echte professional in fotografie. Hij is enthousiast, flexibel, geduldig en een fijne fotograaf om mee samen te werken. Kortom iemand waar je op kunt bouwen en vertrouwen. Hij weet mensen van jong tot oud altijd op hun gemak te stellen. Vincent is een fijn mens, open en eerlijk. Ik werk graag met hem samen.
Bram van den Beld,  Marketing manager
We werken al enkele jaren samen met Vincent. Hij is onze vaste fotograaf en maakt voor ons de foto’s van het machinepark, de portretfoto’s en productfoto’s.
We zijn enorm blij met Vincent, het vak fotografie verstaat hij als geen ander. Hij weet feilloos te bepalen hoe je een machine, persoon of product het beste in beeld kunt brengen. Verder is Vincent als persoon fijn om mee te werken: vriendelijk, meedenkend en enthousiast. We kunnen iedereen aanraden om voor Vincent te kiezen als fotograaf.
Team BKB Precision
Vincent is in staat om op locatie te improviseren en zo van niets iets te maken. Hij stelt mensen die niet graag voor de camera staan gerust en is bovendien een meester in het spelen met licht. Daarbij is hij ook nog eens gewoon een hele fijne vent om mee samen te werken.
Stefan van Ham,  Liftoff - brandstof voor je merk!
Wij werken nu bijna 6 jaar samen met Vincent en hebben daar nog geen dag spijt van gehad. Vincent is een echte vakman die meer doet dan alleen een mooie foto maken voor ons. Hij adviseert, controleert, bewerkt en maakt altijd de juiste foto. Altijd met een volle lading enthousiasme, perfectie en creativiteit.
Cees Westland,  DaNicci en Eyefunc
Artistiek en met een kwinkslag. Zakelijk en privé bewonder ik de fotografie van Vincent Nabbe al vele jaren. Z’n portretten zijn eerlijk en vleiend tegelijkertijd. De mens staat centraal; bij Vincent een vanzelfsprekendheid. De ‘bezieling’ is tastbaar maar het resultaat blijft integer. Naast deze oprechtheid zijn de beelden kunstzinnig. En opmerkelijk is z'n humor, een prachtige karaktertrek van Vincent, die zich met gepaste afstand in zijn werk laat openbaren.
Marc Versteeg,  Mcfaralley Music
We schakelen Vincent nu al meer dan tien jaar met veel plezier in voor uiteenlopend beeldmateriaal. Bij de vele campagnes voor oa. Malmberg en Susa omdat-ie écht meedenkt en gewoon heel goed is met modellen. Voor de 360- Visuals bij Waterschap De Dommel toen lang nog niet iedereen zoiets kon. En natuurlijk voor productfotografie omdat er gewoon geen betere is!
Mara Dekkers en Jaap Verhees,  Bries | communicatie en design